Διακρίσεις & Βραβεία
Διακρίσεις & Βραβεία

Διακρίσεις & Βραβεία

Ο Δρ. Ευάγγελος Ι. Γιωτάκης γνωρίζει εξαιρετικά τον ιατρικό χώρο της Ελλάδας, διατελεί εκπαιδευτής σε πληθώρα χειρουργικών σεμιναρίων, βρίσκεται πολύ συχνά προσκεκλημένος ομιλητής σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και έχει σημαντικά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του.

 

“Research prize of the year 2010 for basic research from the European Rhinologic Society”

(Apoptotic and proliferative status in human inverted papilloma of the nose and paranasal sinuses determined by PCNA, Ki67, bax, cytochrome-c and caspase-8 expression)

 

“Humanitarian Impact Innovation Award – Honorable Mention”

United Airways – Numerical Simulation of the Human Respiratory System

KIT (Karslruhe Institute of Technology – St. Klinikum Karlsruhe ENT Department)

 

Βραβεύση για την εργασία με θέμα “Συσχέτιση μεταξύ βακτηριακών βιουμενίων και κλινικών χαρακτηριστικών σε ασθενείς με χρόνια ρινοκολπίτιδα: μια πιλοτική μελέτη” η οποία παρουσιάστηκε στη θεματική ενότητα “Ρινολογία” στο πλαίσιο του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής Τραχήλου και επιλέγη από την επιτροπή κρίσης ως 1η Ελεύθερη Ανακοίνωση

 

Best Reviewer Award 2021 - Rhinology Online Journal

European Rhinologic Society - ERS2021

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχετικά Άρθρα

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ο Δρ. Ευάγγελος Ι. Γιωτάκης, ως πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Ωτορινολαρυγγολογία – Πλαστική Χειρουργική Προσώπου το 2006 στην πόλη της Καρλσρούης της Γερμανίας. Μετά το τέλος της ειδικότητας μετεκπαιδεύτηκε στην Νέα Υόρκη και στο Παρίσι. Από το 2012 εργαζόταν ως Αναπληρωτής Διευθυντής σε επιφανή κλινική της Νοτιοδυτικής Γερμανίας. Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα, στην Α΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική των Αθηνών και το 2021 εκλέχθηκε Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις & Άρθρα

Επιστημονικές Δημοσιεύσεις & Άρθρα

Ο Ευάγγελος Ι. Γιωτάκης, Επίκουρος Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε βιβλία και ιατρικά περιοδικά παγκοσμίου εμβέλειας. 
Συμμετοχές σε Συνέδρια

Συμμετοχές σε Συνέδρια

Ο Ευάγγελος Ι. Γιωτάκης, Επίκουρος Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει πλήθος συμμετοχών σε Κορυφαία Ιατρικά Συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.